3/2

Vi överlevde januari hörrni. Februari! Inte det roligaste att kontra med, men ändå, lite närmre livet nu. Där ovanför var det juli. 
 
Ligger i trånga soffor med personer som definieras som tryggheten självt. Och när de har gått hem och försäkrat mig om att de hämtar mig så fort jag vill och gett mig sömntips och antihistamintabletter så tänker jag på hur man skapar familjer. Hur vi väljer varandra. En annan dag dricker vi öl och sover över hos varandra och skriker av skratt på nattbussen och håller varandras händer jackor ryggar. Även om den här staden har blivit ett minfält, så är den också min att promenera genom Östra Kyrkogården och onsdagsdansa i. 
 
Idag har jag läst Platon på grekiska och precis när man är på bristningsgränsen så kommer en klasskompis in med veganska semlor. I bokhandeln smyger en kompis ner ett läseex av en diktsamling i min väska och säger den är din. 
Och nu ska jag ta på mig mina nya finaste byxor och gå på födelsedagsgrej. Och imorgon när jag slutar jobbet så är min syster här. 
Och allt som allt, så är det som att jag finns till idag (tillskillnad från igår då).
 
Äh! Vi köper ett hus halvvägs mellan oss som vi kan spendera helgen i, säger vi. 
Tittar på Woody Allen-filmer som jag har missat. Min bildningslucka. 
 
GLAD FREDAG GLAD FEBRUARI
|
#1 - - My:

<3 <3 <3 längt efter dig!!!

Upp