14/11

Hej mina cyberkompisar. 
 
Helgen kom och gick och vi bokade konsertbiljetter på pickalurven och dansade till fem på hemmafest där allt kändes som ett avsnitt ur SKAM. Discoavlagringar mot stukatur, silverhoops, och alla ba vi-måste-prata till varandra. 
 
Det får den här bilden som Fanny tog symbolisera. Vi ser ut som ett så göttigt 90talsgäng som man inte vågar hänga med. Älskar det. 
 
Vaknade givetvis upp med 2016års värsta huvudvärk. Den som gör att man inte blir funktionsdugligt till ett skit, pallrar sig till badkaret och blir liggandes och väntar/hoppas på att själen och livet förhoppningsvis kommer tillbaka. 
Efter mat och pussar återvände dom till mig så vi kunde ta tåget till Uddevalley, dricka kaffe i min killes (gillar det - "min kille") föräldrars soffa innan vi blev skjutsade ner till city där vi spelade skivor och fick gratis drinkar hela kvällen och hans barndomsvänner kom och hängde runt dj-båset och det var himla kul. Att bestämma musik och ignorera gubbiga önskningar ÄR ju drömmen. Somnade trygg som ett barn på madrassen i gästrummet nära honom. 
 
Idag är det måndag och disigt utanför fönstret, jag dricker kaffe i sängen och alldeles strax tar jag tag i den här veckan. 
Upp