though I am old

Äter ohälsosamma mängder Hallon Sorbet som jag utelämnar min träningsdagbok.
Idag har jag gråtit, till att brottas med min syster och få saknade kvävande pappa-kramar och att hänga i mitt nya rum som är världens bästa rum.
Nu skriver jag texter om Bianca på spanska och kan andas.
Listor |
#1 - - Filippa:

Tänkte bara höra med dig. Såg nämligen att du kollade på grattis världen. Fullkomligt älskar filip och fredrik med, men undrar bara om du också lagt märke till hur mansdominerade deras program är. Kollade igenom deras arkiv nu på internet och tycker det är skrämmande hur de bara höjer män världen över men avsaknaden av kvinnor i varenda program. Känner mig som tjej bara så himmelens bortglömd och som om jag bara sitter och flinar åt en rolig man-show. Hur känner du`?

#2 - - alice:

jag känner precis likadant. och jag kommer på mig själv försöka ignorera det. liksom förbi se och bortse.

men ja, det är ganska absurt. Ett herrans liv t.ex. kretsar kring män i 99% av fallen. jag har sett ett program med en kvinna och det är Viktoria Silvstedt?

blir så himla ledsen för jag avgudar filip och fredrik så mycket, men samtidigt kan jag inte, inte bry mig och bli upprörd och ledsen. det är alldeles för uppenbart.

och jag förstår inte heller vad deras argument kan vara?

#3 - - Jenny:

Alice! Jag har fått för mig att du går naturprogrammet med profil miljö på norra real. Jag tror jag ska välja det till hösten, men jag undrar vad tycker du om programmet, du som gått där så länge?Förresten så är din blogg helt underbar fantastisk bäst!

#4 - - Bianca:

Lär mig spanska!Saknar dig tusen gånger om <3

Upp