!

1) VAD GJORDE DU FÖR TIO ÅR SEDAN?
Var 7 år och gick på Duvboskolan. Kanske världens mest idylliska lågstadie som var hela mitt universum. Hade i alla fall A-teens och Hanna Ljungberg som största idoler, och varannan fredag var det disco i idrottssalen men jag vågade aldrig dansa med killen jag var dödskär i. Vi bildade olika coola band, övade på våra autografer och poserade jämtjämtjämt såhär:
2) VAD GJORDE DU FÖR ETT ÅR SEDAN?
Var nog ganska ledsen och borttappat förvirrad. Men, bra saker var att jag var med Anna och Linnea nästan hela tiden, varenda fredag lagade Pelle fredagsmiddag till mig och andra Anna. Lärde känna nya väldigt viktiga personer också, och sakta med säkert blev det varmt.
3) FEM SNACKS DU GILLAR?
Hehe. Vet inte riktigt vad som kan definieras som snacks. Men: Frukt, lantchips, magno - och hallonsorbet, karamelliknande och surt smågodis, men är nog inte så mycket snacksmänniska egentligen.
4) FEM SÅNGER DU KAN HELA TEXTEN TILL?
meh, tusen miljarder.
5) FEM SAKER DU SKULLE GÖRA OM DU VAR MILJONÄR?
Resa dödsmycket överallt hela tiden, äta ute varenda dag och vara den generösaste miljonären. Skulle aldrig behöva säga "inga pengar" igen, och antagligen köpa så himla mycket överflödiga klädesplagg.
6) FEM DÅLIGA VANOR?
dricker för mycket kaffe, är den värsta tidsoptimisten jag känner, somnar alltid sent på vardagar för det är tråkigt att sova när man kan titta på 100 höjdare istället, springer inte varenda vecka och att jag överdramatiserat i princip allt i mitt liv
7) FEM SAKER DU GILLAR ATT GÖRA:
dansaaa, vara produktiv, resa (planera//peppa), längta och känna sig fin/stark/omtyckt/inspirerad
8) FEM SAKER DU VILL GÖRA I ÅR:
vara lycklig, ha det bästa (och sista!!!!) sommarlovet, inte stressa ihjäl, ta tid till kreativitet och springa/dansa/träna
Listor |
Upp