Min pappa.

Min pappa är den mest genuint snälla människa jag vet.
Han bokar alperna-resor och köper telefoner till mig. Han är duktig på fotboll och på att lära sig Bruce Springsteen-låtar och sjunga dom högt högt högt när han lagar mat. - Han är duktig på att laga mat förresten.
Men mest för att han är så himla snäll. Och för att han alltid kan trösta mig. För att han hittar lösningar som alltid fungerar så bra.
För att han bär upp mig från ett balkonggolv och bäddar ner mig i min säng. Och säger att jag är duktig när jag sitter och pluggar i flera timmar och gör vanilj-te åt mig.
Lyssnar och nickar och ställer följdfrågor när jag berättar om saker. Som mina vänner eller sommarplaner.
Han blir väldigt arg när jag röker - och för hans skull har jag skrivit ett kontrakt som handlar om att inte röka och att han får riva sönder min festival-biljetter om jag gör det. (Sjukt hållbart).
För att han sitter till kvart i 1 på torsdagskvällar och debatterar med mig om vattenkraft i allra sista minuten, för att jag var dålig på att planera.
Han säger att det är okej att sova istället för att göra måsten. Han säger att sömn hjälper mot allt. Brustna hjärtan, ångest, förkylningar och förvirrade tonårshjärnor.
Han kommer ihåg mina nya vänners namn nästan genast. Han köper kläderna som jag tycker han borde köpa, för att han "litar så mycket på mitt omdöme för kläder". Och hans generositet. Och högljudda skratt. Och för att han är superbäst på att kittlas.
Men mest för att han är den snällaste människa jag vet.
Upp