14/11

Hej mina cyberkompisar. 
 
Helgen kom och gick och vi bokade konsertbiljetter på pickalurven och dansade till fem på hemmafest där allt kändes som ett avsnitt ur SKAM. Discoavlagringar mot stukatur, silverhoops, och alla ba vi-måste-prata till varandra. 
 
Det får den här bilden som Fanny tog symbolisera. Vi ser ut som ett så göttigt 90talsgäng som man inte vågar hänga med. Älskar det. 
 
Vaknade givetvis upp med 2016års värsta huvudvärk. Den som gör att man inte blir funktionsdugligt till ett skit, pallrar sig till badkaret och blir liggandes och väntar/hoppas på att själen och livet förhoppningsvis kommer tillbaka. 
Efter mat och pussar återvände dom till mig så vi kunde ta tåget till Uddevalley, dricka kaffe i min killes (gillar det - "min kille") föräldrars soffa innan vi blev skjutsade ner till city där vi spelade skivor och fick gratis drinkar hela kvällen och hans barndomsvänner kom och hängde runt dj-båset och det var himla kul. Att bestämma musik och ignorera gubbiga önskningar ÄR ju drömmen. Somnade trygg som ett barn på madrassen i gästrummet nära honom. 
 
Idag är det måndag och disigt utanför fönstret, jag dricker kaffe i sängen och alldeles strax tar jag tag i den här veckan. 

11/11

Jag kan: bli nostalgisk över minsta lilla. 
Jag vill: bara dansa med mina tjejer ikväll. 
Jag borde: verkligen skriva klart min hemtenta. ((Förlåt för tjat). Ska göra det nu så ska ni aldrig behöva höra om det igen).
Jag skulle: gå till skolan men gick till Haga Nygata istället.
Jag gillar: att sitta själv i ett skrivflow. Att läsa ut en bok i ett svep. Och bara: jag måste också göra det här.
Jag älskar: "Ladies kom hem till mig vid 20 och ta med er Delapierret så lyssnar vi in oss på den här innan vi går till festen på andra lång".
Jag måste: kolla upp vad det är jag är allergisk mot. Amatörutredning angående glutenintolerans börjar: nu. 
Jag behöver: lite ro bara kanske. Eller en äldre ålder. 
Jag får: alltså inte äta gluten from nu och en vecka framöver. 
Jag kan inte: inte smörja in mig efter att jag duschat. Kan inte härma dialekter. Kan inte alltid komma utanför mitt eget huvud. Kan inte sluta med beroenden (men vem kan?). 
Jag borde inte: fastna i mitt eget huvud. Eller känna prestation i allt. 
Jag gillar inte: att missa saker.
Jag älskar inte: kyla. Pga just nu är det enda jag gör att frysa. Går klädd i 17 lager ull hela tiden. 
Jag måste inte: någonting egentligen. 
 
Mvh Döden

10/11

Vår valvaka startar vi med att dricka whisky och öl på Magasinet innan vi äter hamburgare och innan vi somnar en och en innan Florida ens stängt sina vallokaler. 
Somnar trygg men vaknar upp till Judith på soffan och en värld jag inte vill veta av. 
Det blir personligt hör jag mig själv säga. Det blir personligt när världens snart mäktigaste man menar att han kan ta mig mellan benen. Då blir det fan personligt. Det är ett sån jävla spark i världsalltets solarplexus, mot oss. Det blir personligt, mot oss alla, det blir läskigt, på riktigt. 
 
Göteborg och det ligger ingen snö på marken. Inget som vadderar. Inget är ljudisolerat.
 
Men en måste tydligen skriva hemtentor också och boka tvättitd och VÄNTA tills den där 70+ generationen är utdödd innan det verkliga kan ta fart. Det autentiskt samlade. 
 
Så vi bokar två+ veckor till New York hon och jag, min bästis och jag. Och då ska vi störta regeringen.
 
Tur ändå att det finns så ofattbart överjävla ovärderligt mycket kärlek på den här planeten också. Se nedan:
 
Upp