29/7

 
 
 
 
 
FREDAGad
 
 
Och vi spenderar den i sängen och multitaskar lårpussar kittel fotoredigering öldrickande mamma på telefon migrän dataspel och en ny bloggkarriär. Ändå hektiskt. 
 
Annars jobbar jag mest dvs åker båt badar förlorar Fifa-turneringar skrattar och hänger runt i Birkenstock med asbra människor ute på Lilla Amundön. (Också världens bästa jobb). 
 
Nu ska jag återgå till multitaskandet och sova bort den latenta migränen tills imorgon. David hälsar!

28/7

 
Hej från en som har nya havsrossår på knäna och saltvattenshår och som åker mellan Göteborg och Skaftö mest hela tiden precis som det ska vara den här tiden men som ändå såklart missar ut på ett tusen saker säkert fler som är viktiga och mindre viktiga egentligen men det är fortfarande bara juli hörrni och vi har faktiskt en sommarmånad kvar och jag försöker att inte fly in i hösten redan med sånt som jag vill göra bättre denna än förra och livsläxan är ändå som vanligt att förstå att livet är det som händer där du är. 
 
Jag ska berätta om min sommar. Och tidigare somrar. Och om vårar och vintrar också. Om hur jag mår och inte mår och vad som hänt sen vi var här sist och försöka skaka liv i den här platsen igen, försiktigt kanske mer klappa liv i den. Jag har saknat den och er.
 
Nu måste jag springa till bussen. Och jag hoppas att ni hittar hit igen.
 
Vi ses!
/Alice 
 
 
Upp