lov

Nästan varje minut sen vi hördes sist har varit Guidos. Vi har gått promenader, ätit Karins saffranspasta med räkor och sett både Gudfadern 1 och 2.
Igår hade jag och mina bästa vänner någonslags jul-pannkaks-brunch hemma hos mig också. Vi bytte julklappar och spelade Orangino i flera flera timmar.
Bu äter jag frukost i sängen samtidigt som jag läser tidningen och lyssnar på filip & fredriks podcast. Alldeles snart ska jag träffa Klara. Bästa Klara.

Årsresumé - första halvan

Januari startade hos Emelie med mitt bästa gäng där vi dansade och åt godaste middagen. Några dagar senare åkte jag till Val d'Isére (vilken jävla stavning) med min pappa och bästa syster för att åka skidor. Jag var så himla ledsen och kände mig ful och oälskad och inte alls efterfrågad och fin mest hela tiden.
Men jag hade försenad födelsedags-och-inflyttningsfest med mina finaste vänner. Och över en långhelg åkte Norra Real till Idre, och det kanske var de bästa konstigaste roligaste finaste dagarna. Dock var vi trötta och inte i skolan på en vecka efteråt och ingen hade någon röst kvar. Men åh.
I februari drack vi espresso och jag hängde mest med Stoffe, Vincent och Emelie. Åt mycket granatäpplen och tittade på absurda mängder Stjärnorna på slottet. Och varje eftermiddagsfredag låg jag i Annas soffa och åt middag som hennes pappa lagade till oss innan vi plogade oss vidare.
Min bästa Johanna hade födelsedagsfest och där träffade jag My för första gången. Det blev alla hjärtans dag också och vi gjorde slut. Mest för att jag var så ledsen hela tiden.

Jag flyttade till Spotlife också (där ni kan läsa mitt arkiv mellan februari och juni förresten) och jag åkte till landet för rehabilitering.

Mars fortsatte och jag konstanthängde med Anna och Linnea och tillslut kunde jag inte andas utan dem i samma rum. Gick in i ett helt absurt beroende. "Att ha två personer som är hela ens civilisation hem trygghet liv universum kärlek tidsfördriv det viktigaste jag har och spendera alla timmar ni har med mig sov i min säng och gå aldrig hem. Egentligen". Vi bakade, låste oss ute, skrattade tills vi dog, brottades, dansade Beyoncé, drogs med på diverse hemmafester och satt på min balkong hela vardagskvällar. Har dem att tacka för så himla mycket. Att jag överlevde och fungerade igen. Älskar mestmestmest.

En håltimmes timme träffade jag Johanna för första gången också.

(<3) Och ungefär i samma veva blev livet tumult och jag arg och velig. Men i alla fall, efter skrik och gråt och hur- och varförbråk, åt vi efterskolancroissanter i min säng framför vänner och pussades som om otrohetskyssar och absurt galna bråk och ledsenhet aldrig existerat i vår värld.
Sen blev det April och jag spenderade alla mina timmar med Guido. Och var på Liljevalchs vårsalong med mamma och olika konstiga hemmafester. Hängde mycket med dessa
typ överallt. Och allt var precis som jag ville att det skulle. April var kanske bästa månaden. Träffade Louise och pratade i timmar också.
Min familj och Guido åt påsklunch och jag var med honom precis hela tiden. På lovet åkte vi till Västerås för att laga mat, sova, promenera och sitta i varandras knän. Han fyllde 17 också och jag skrev.
Tillsist blev det valborg (en så himla bra en) och Linnea är såhär vig om ni inte visste. Alltså åh April.
I Maj var det så varmt att vi kunde parkhänga. Så det gjorde vi. Allt var liksom nykärt och puss och världen och cykla i regnet och filmiskt. Jag var på artonårsfester och läroverksfejder och hade kursprov i kemi och cyklade hela tiden. Vi såg Säkert!, grillade på Annas altan, åt mycket middagar med bra personer och gjorde Norra Real-tifo hemma hos Ville.
Sedan blev det juni och allting var sommarstockholm. Såg Eldkvarn, mysdansade på Biancas däck och ramlade i poolen och gömde oss under fårskinspälsar och infravärme och på Linneas balkong. Slutade ettan och firade det med mina bästa Norra Realare på Kristineberg och slängde i varandra i vattnet, åt avslutningslunch med min familj och Guido på Josefinas och på kvällen var vi på Kastellholmen och startade band och pussades och promenerade hem hand i hand och höjden av eufori.
Jag var konstant med Guido och kände mig alltså alldeles trasig när han åkte iväg. Men jag var på Isabels artonårsmidag och hade sleepover med bästisar istället och skrapade knän när i åkte longboard istället.
Tillsist åkte jag till landet för att fira min lillasyster innan jag och Vincent tog tåget till Peace and Love.
Upp