it will follow the rain

Här ute går jag på små grusvägar i röda gummistövlar och långkjol. Jag tycker om livet här. Hur långsamt det går. Jag lyssnar på skivor, skriver och mormor berättar om ett Amerika för länge sen när vi dricker kaffe ur gammalt porslin med rosor på.

Att låta det vara

För mycket saker händer i Stockholm och jag sitter på en Ö där det mobila bredbandet nätt och jämt fungerar. Världen väntar liksom inte.
Det största som har hänt idag är att jag har införskaffat ett par shorts och en kjol med blommor på (varav de båda kostade 30 riksdaler. Med andra ord jävligt värt), hittade några kakor i mormors skafferi, åkte färja, köpte en ny bok (som till min förtvivlan inte är så bra), Allsång på Skansen premiär och insåg precis att Håkan kommer till Way Out West och ska köra någon extra extra ultimat säkert sjukt episk spelning! Åh. Och så pratade lite med en trött pojke i Stockholm. Han städade sitt rum och ikväll stod det mellan Remember me och Twilight, sa han. Jag tror att min pojkvän tänder lite på Robert Pattinson i smyg. Men det är okej.
Upp