blod

Idag har jag sytt 5 stygn i min hand!! Emellan långfingret och pekfingret. Jag skulle skära en avokado och var samtidigt irriterad på min käre mor vilket resulterade i flera liter blod på golvet, köksluckor och på kläderna. (Mitt finger spydde blod!! sant!!)
Efter en hysterisk bilfärd, chillade jag på akuten någon timme. Och nu har jag ett fasion plåsterliknande sak på handen och det tar 5 år att skriva det här.
Och nu har jag precis pluggat spanska glosor. Jag är en riktig krigare jag.

Okej.

vad är det finaste du vet? För tillfället min mans fräknar som klättrar sig uppåt från kinderna längs näsan till ögonlocken. Eller min lillebror när han skrattar. Eller min sammetsklänning.

vilka tre personer i världen skulle du offra ditt liv för? Min familj tror jag.

vem är du närmast i din familj? min mamma. vi bor med varandra 7 dar i veckan. och bråkar en himla massa och det finns ingen som kan få mig så arg som hon. det beror antagligen på att hon känner mig för bra och vice versa.

favoritstad? london.

(hehe. snyggve vid speakers corner i hyde park).

hur träffades du och Guido? (ni verkar så himla, himla fina tillsammans förressten)? vi har gått i samma skola sedan 6an, men det liksom aldrig någonting mer än just det. på sin höjd hände det kanske att jag sa till mina vänner att "han är lite söt". Tills, de sista månaderna i Ängskolan och det började bulta något ofantligt i bröstet, pirra i magen och min tröja blev alldeles klibbig för att han stod lite längre bort i korridoren eller satt i cafeterian med ryggen mot mig. Vi började i alla fall hänga på hemmafester och på spelningar och tog en massa hundra promenader i vår lilla stad. Sedan kysste han mig i en korsning och efter det var vi kära.
och tack så mycket!!

vad hände med Elias? det som händer när den ena inte längre får en massa endorfiner av att kyssa den andra.

Varför är din blogg så underbar och du så fin? tack snälla du. men jag har inget riktigt svar på den frågan!

Tre låtar du lyssnar på om du ska bli lycklig/taggad? Holiday - Vampire Weekend, (den obligatoriska) Ramlar - Håkan Hellström och Come on Eileen - Dexys Midnight Runners . Men annars lyssnar jag mest på jävligt depressiv musik, he he. Och på fester är det en alldeles annan sak!

Hur verkar din nya skola? den är himla bra faktiskt! Vissa naturare är ju precis som naturare är, men jag har fått massa fina nya vackra vänner och har bra, mycket kloka lärare.

Favoritfärg? Marinblå och svart.

Favoritsak att göra? Skratta.

De 5 finaste ögonblicken i hela ditt liv? (Den här frågan bara måste du svara på).
Åh jäklar vilken svår fråga! Det kanske blir så att jag återkommer med bättre svar lite senare. Men tills dess:
- 13år på sin första Håkan Hellström-konsert. Det var magiskt och efteråt grät jag konstant i tre dagar och
tittade på alla youtube-klipp och läste allt allt allt som fanns på internet om den fantastiske mannen.
- Jag och min första kärlek satt på en skärgårdsbåt på väg hem till Stockholm igen. Vi skrattade, och jag var osminkad i en orange regnjacka. Augusti-sol och regnbågar.
- En helt vanlig försommar-torsdag när jag och mina tre bästa vänner satt på min veranda och drack bag in box-vin och lyssnade på låtar vi kallade våra och alla fyra insåg att tillsammans är vi det bästa som finns. Det är en väldigt fin insikt.
- Nyår får ett år sen. Jag kommer inte ihåg speciellt mycket, förutom att det var dans, många olika tungor, eminenta vänners händer att hålla hårt i och fyrverkerier över norrmälarstrand.
- Att höra honom säga "Jag älskar dig". Och det är på riktigt. Och han säger det med den där lövtunna, darrande rösten - precis som Håkan pratade om i någon intervju.
- När vi satt på lummiga byrggor nedanför det lilla festivalområdet vid eriksdalsbadet för det var popaganda och allas fräknar hade slagit ur. alla var vackra, lyckliga och fulla och läxor var avlägsnaste som fanns. och när vi sprang för att titta på deportees, markus krunegård och florence valenting tänkte jag "jag är så lycklig att jag kan dö". fantastiskt.

Favoritblogg? (om du inte säger niotillfem). Känns som att det bara finns tusentusen mediokra bloggar
(och det här är absolut en utav dem), så jag har ingen sådär favoritblogg. Dock läser jag typ massvis med
olika bloggar varje dag.

Allra bästa vän? Jag har som sagt tre stycken.

3 hemska minnen? 1. fått ett hjärta alldeles sönder slaget i marken. 2. två föräldrar som skilde sig och helt plötsligt står inte min pappas tandborste i tandborstglaset som det alltid gjort. 3. göra så en mammas förtroende till en dör.
Lyckligaste tid i ditt liv? Jag tror de första sommarveckorna precis innan vi skulle sluta Ängskolan. Det blev varmt och jag blev kär igen. Eller förra sommaren (världens finaste vackraste sommar).

(Förra sommaren).

Bästa killen och jag!
<3
(Maj/Juni i år)

3 vackraste människorna på jorden? (Utseende nu eller?) Scarlett Johansson, Lykke Li och Robert Pattinson thihi.

Vilken är din sämsta/bästa egenskap? Min sämsta är min usla självdisciplin (den existerar inte). Och bästa kanske är att jag är ganska trevlig och inte sådär jätteblyg (eh).

bästa gatan i stockholm, himla fin fråga. den ställer jag dig! Jag tycker om Linnégatan på Östermalm (någon konstig fetish på Elverket). Men även Skånegatan och Gotlandsgatan på söder.

går det en tjej som heter joanna i din klass? Inte vad jag vet! (Annars blir det pinsamt).

varför kom inte du och guido igår? :'(
heheheh. snygg blogg!!! puss.
Förlåt willä! Men det var så kallt. Du ska få massvis med våfflor som kompensation. (Obs, detta utspelade sig förra helgen).

har du någongång varit olyckligt kär? för många gånger! i kändisar, i någon med fina ögon i en parallellklass. men också på riktigt, på riktigt på riktigt. när man sparkar vilt omkring sig, biter så hårt man kan för att inte skrika. inte rör sig utanför sitt rum med nerdragna persienner och ens vänner får komma hem till en. de köper med sig godis och kokar kaffe och säger "om du vill kan vi sova här". men det känns ändå inte bättre. du kan få hur många mvgn, köpa en miljon klänningar och högklackade skor, men det blir inte mycket lättare i bröstet för det.


vaaarför är du så fin? du kan va

vart ligger din favorit secondhand butik? på en liten gata i krakow. annars tycker jag om beyond retro och stadsmissionen (så enkelt var det). och i London är ju second hand-himmelriket Brick Lane. När jag var där var jag dock alldeles för trött och för hungrig för att kunna njuta
och vad skulle du heta om du fick välja själv? Bonnie. Eh. Hihi.
din blogg är välldigt fin btw. puss! puss på dig själv!
Hur beskriver du din klädstil? Hm, jag vet inte riktigt. Brokenpreppy. Nä. Någon som vet?
om jag skulle ställa en enda fråga, så skulle jag fråga dig hur du alltid lyckas med att vara så himla snygg, men det låter lite krystat, så det ska jag inte fråga. Istället kan jag fråga dig hur man lyckas träffa en sån fin kille som du har träffat, och hur vet man att man är kär?
åh, tack kära du!!
hur man lyckas? jag tror att man måste gå igenom en jävla massa hjärteont, svek och skit innan man hittar något som kanske kan hålla ett tag (vill bara påpeka att jag inte egentligen tror det handlar om hur länge något hålle - utan hur innerligt det är. verkligen). det handlar nog inte heller om att vara på rätt tid, rätt plats eller att leta. helt plötslit står det bara någon där som bara vill vara med dig. och inget annat. punkt.
det märker man! lovar!
Är du bra på bloggdesigne här på blogg.se? Nej, jag suger verkligen på det. Min vän Linnea har gjort designen här, och vi jobbar på en ny. Eller ska i alla fall försöka börja jobba på den snarast.
Vilken skostorlek har du? den frågan ställer jag hha! :) Haha! 37!

hm. en fråga.. när är du ledig för en återträff med järngänget?! vi saknar dig. 
och vilken låt gör mest ont i hjärtat att lyssna på? puss.
Så snart som möjligt!! It might aswell be now - Moneybrother och Ane Brun, I found a reason - Cat power, Mannen i den vita hatten (16 år senare) - Kent.

Så var det med det! Tackar och bockar för frågorna. Puss.

Photo booth.

Idag har jag på mig min långa randiga fantastiska klänning:
(Och posar).
Två soeta killar.
Två trötta mongolider.
Efter en massa rödbetor med chevre ska jag se Puss! (Svaren på frågorna är asmycket på G!)
Upp