+-0

Ett par kan gå ner klockan fem på morgonen till 7eleven på Götgatan. Hon försöker släpa med sig hans alldeles förstora skor. Han kan le och betala för woken. Men jag antar, att ibland så är det bara så. Vi vill ha allt vi ej kan få.

i care for you heart but not for it beating

Idag är den enda dag jag har sovmorgon. Eller "sovmorgon". Till klockan tio över nio. Så otroligt lame så det finns inte. Jag åt knäckebröd till frukost, vilket också är jävligt lame.
Idag blev det höst på riktigt. Så mycket höst att man förstod att nu är det inte sommar på typ ett helt år (och lite mindre). Insikten slog lixom ner en idag. Men jag är ju inte redo, kan det inte vara lite mer sommar. Bara nån vecka eller så? Det var så kallt när jag gick hem från skolan att min halsduk och skinhandskar inte räckte till. Då ville jag bara lägga mig ner bland löven som inte borde ligga där riktigt än och gråta. Självklart gjordejag inte det. Jag har blivit för likgiltig för att lägga mig ner på marken för att gråta för att det är höst och för att ingenting fungerar som det borde.
Historia boken hånskrattar åt mig just nu där den ligger och ser så äckligt nöjd ut.
Och. Jag saknar min mormor. Så mycket att det gör ont. Att jag så sällan tar mig tid och ringer, att hon är världens bästa och starkaste kvinna. Åh. Det enda jag vill nu är att sitta runt bordet på landet mittemot henne, och det är kolsvart ute, för på landet blir det alltid kolsvart redan vid 10. Hon kokar varm mjölk och berättar om när hon var 18 och flydde till USA. För att sen gå ut med den lilla vita hunden en bit på grusvägen och sen somna under broderade duntäcken.


pills

Det är torsdag idag. Säger bara ett ord, B.I.O.L.O.G.I.
Upp