Höst i skaftö och göteborg

Mitt landställe ligger på en liten ö vid namn skaftö, i bouhsläns skärgård. Och här vill jag dö.Vi åkte till Göteborg för en natt.


Min lillebror är ofta väldigt rolig. Och lik björn gustafsson är han allt. "mamma! hjälp! jag kommer inte uut!". Blivande skådis.  

Mamma längtade så efter sin nämrsta äldsta vän. Gunilla, där vi sov.


Det kryllade av barn som spelade star wars i timtal. Jag låg för mig själv och tittade på Wallander och någon Dustin Hoffman film. 

Nästa dag åkte vi till centrum och shoppade lite.

Jag prövade antagligen Göteborgs i sär klass sötaste klänningar.

Det enda som fick följa med mig hem var dock den här underbara kappan. KUL ATT JAG SER UT SOM EN FET DVÄRG.

Och så köpte jag stjärnstrumpbyxor från beyond retro och "HÅNGLA- tuggumin".


Sen åkte vi tillbaks till landet igen.
Idag har jag lagat mat med min mormor i två timmar. Jag är trött och luktar fläskfilé.
Puss.

mellanlandar

Lite världens bästa vänner. Jag kan bli helt hög på dem. Ibland tänker jag att jag behöver liksom inget annat. Inte ens chips.

Nu är jag på landet. Höst här ute är antagligen det vackraste på jorden. Det jag har hunnit göra är att ha ätit mormors pannkakor, gått ut med hunden och eh ja, gått ut med hunden.
Jag har fått prao på Filippa K förresten. Underbarto.
Snart fyller jag 15. Har jag inte hunnit bli äldre? Så jävla värdelöst. De sista veckorna av mitt 14åriga liv kommer jag springa på gymnasiemässar och plugga till onödiga prov. Värt!
Min mormor är den bästa på jorden. Ikväll ska jag gå och lägga mig klockan 10. För det är sånt man gör på landet.
Pusshej.

MobilbloggarN alice.........

Sho! Nu är jag inne på mobilen och känner mig mer hi-tec than ever. Med min eko mobil.. Jag pluggade tills jag ville dö, sen tänkte jag sova och det här är resultatet av det . Herregud vad jag känner mig stenåldrig. Idag innan spanskan satt jag helt förbluffad över att faceb kunde användas så extremt smart på mobilen. Länge leve tekniken och miljömobiler, tänkte jag. Nu tänker jag mycket på kalla oktober nätter för drygt det år sen. Kommer ihåg hur allt brukade lukta. Vad vi gjorde. Hur allt bara hände och man försökte förbrilt hänga med man för man tyckte om det så mycket och det var så obekvämt på ett så extremt bekvämt sätt. Vi älskade det. Jag förstår inte hur man laddar upp bilder hit. Där dog mina höga fantasier om internet på mobilen. Natti
Upp