En liten sång (som gör alldeles för ont i hjärtat)

Nu gör till och med Spaniens smutsiga bakgator ont i mig. Trotts att jag vet att du är tusen mil bort.
Inte ens den här solnedgången och billigt vin kan göra mig hel ikväll. Jag hatar alla som går förbi hand i hand, för deras händer kommer aldrig passa lika bra som våra.
Kanske sitter du där och tittar på henne, som du brukade titta på mig. Och lika säkert som du kommer hitta någon ny, kommer jag hitta någon ny att såra.
Kanske att Stockholm var för stort för oss, men nu har det kommit att bli alldeles för litet. För nu ser jag din rygg vart jag än går..

Bella köpte en billig gitarr på en marknad, och plötsligt gick en sträng gick av. Vi gick i Spanien och hade värk i hjärtat. Så ett par enkla ackord och en simpel text, ledde till en sammanfattning av en två år lång kärlekshistoria.
Puss.

Du sa som det var och det kändes så bra. Så nu kan jag göra nånting själv. Göra nåt själv.

Hej hej! Jag är på landet nu, efter tre underbara veckor. Jag har nog aldrig mått såhär bra. Så himlans konstigt.
Spanien var det finaste på länge och jag har nog aldrig varit så lycklig som när jag gick på de smutsiga bakgatorna i en liten stad i Alicante bredvid min bästa vän som vet mer om mig än vad jag ibland inte kan ta. Jag ska berätta allt om det när jag är tillbaks i Stockholm med min egna dator och min kamera sladd.
Och den sista veckan har jag och magnus varit på landet, och gjort i princip ingenting. Haft det fint. En väldigt fin vecka på sveriges västkust. Skit väder of course, men sverige är ju som det är. Nu är jag lite ledsen för jag känner mig så ensam. Ensamheten kom redan på stationen när vi sa hejdå.
Jag saknar bulgur, pop och quant så det gör ont i hela själen. Åh vad jag saknar er. Så ni vet deeeeeeeeeeet!!! Puss.

Mannar, jag återkommer när jag har något att säga. Ska försöka så ofta som möjligt! Förlåt. Puss.

SPANIEN, HERE WE COME

Vid den här tiden imorgon sitter jag och min allra allra finaste och bästa bella på flyget mot spanien. Där är vi i två veckor, ska bli skönt att lämna saker här hemma. Snart kommer hon hit och vi får se hur allt blir ikväll. Det kommer i alla fall att bli underbart.
Kommer att sakna dig. Puss
Upp