HAHA

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Yes, som ett första riktigt förhållande och andra saker…
2. Höll du några av dina nyårslöften? Tror inte att jag satte upp några. Det gjorde jag säkert, men var alldeles för full för att kunna komma ihåg dem.
3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? Njet.
4. Dog någon som stod dig nära? Njet.
5. Vilka länder besökte du? Spanien och Polen!
6. Är det något du saknat år 2009 som du vill ha år 2010? Att kunna vara glad längre än en dag (manodepressiv kan man kalla det)
7. Vilket datum från år 2009 kommer du alltid att minnas? Natten den 26 Juni.
8. Vad var din största framgång 2009? Att jag typ lyckades i skolan (ehe).
9. Största misstaget? Ta dumma och naiva beslut. Typ.
10. Har du varit sjuk eller skadat dig? Jag svimmade! PÅ min systers födelsedag när vi sjöng. Och efter svinvaccinet, jag har ALDRIG mått så dåligt i hela mitt liv. Svimmade även då förresten.
11. Bästa köpet? En macbook, popaganda biljetter, kanske spanien biljetter. Kaninisen (haha) eller kentbiljetter, också jäävligt värt.
12. Vad spenderade du mest pengar på? Ehe.  
13. Gjorde någonting dig riktigt glad? Oja. Alla som jag umgåtts med det här året. I stort sett. Och alla kvällar på söder då ingenting var som på riktigt, och kärlekar. Och Markus Krunegård.
14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2009? Oh my love – Laakso, My best friend – Hello Saferide, Love is my drug – John ME, Romeo and juliet – Dire Straits, Dress up in you – Belle and Sebastian, Ibland gör man rätt ibland gör man fel – Markus Krunegård, Tinnitus I hjärtat – bob hund, bara om min älskade väntar – nationalteatern, Weekends – The Perishers och Skinny love – Bon iver. Bland typ ett par tusen andra låtar som i högsta grad är associerade till 2009.
15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? Både och! Så sinnessjukt mycket lycka, så fruktansvärt mycket sorg. Hm.
16. Vad önskar du att du gjort mer? Lagt ner tid och känslor på pojkar som förtjänat det.
17. Vad önskar du att du gjort mindre? Varit otrevlig. Haha, och uppskatta vad folk faktiskt gör för mig.
18. Hur tillbringar du julen? Med familia
19. Blev du kär i år? Alldeles för många gånger.
20. Favoritprogram på TV? Ullared! Eller svenska hollywood fruar, och vänner, seinfeldt, greys och the city.
21. Bästa boken du läste i år? ”Jag älskade honom”, ”mannen som älskade yngve”, ”präriehundar” och ”jag behöver dig mer än jag älskar dig och jag älskar dig så himla mycket”.
22. Största musikaliska upptäckten? Kan va, bob hund, belle and sebastian, billie the vision and the dancers eller the shins.
24. Något du önskade dig och fick när du fyllde år? Jodå, en ipod, en data och en pippitröja.
25. Något du önskade dig men inte fick? Pälsjacka!
26. Vad gjorde du på din födelsedag 2009? Bjöd de bästa människorna jag vet på middag.
27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? En resa till Paris! Och ännu mer kyssar.
28. Hur skulle du beskriva din stil år 2009? Strumpbyxor varje dag!
29. Vad fick dig att må bra? Pojkar med fina axlar, vitabergsparken och världens finaste människor som gjorde mina dagar så super bra. Men typ hela sommaren lissom. Elias. Och mina bästa vänner. Min mormor, magnus, vänner som låter mig stå på deras skor när mina egna har blivit snodda..
30. Vilken kändis var du mest sugen på? Hehe, som typ alla tjejer i hela universum var vi mest sugna på Robert Pattinson… Eller min käresta Markus Krunegård.
31. Vem saknade du? Jag saknar bella, och ibland magnus och olof.
32. De bästa nya människorna du träffade? Gustav, Elias och Magnus. Typ. Klara och Anders! Agnes, Hugo, Buster. Ni förstår... Hehe.

leadsingersyndrome

"Men helheten finns ju i detaljerna. När du blir kär blir du ju inte kär i en person. Du blir kär i en sned tand eller ett egendomligt minspel. Det är så vår musik ska förstås: som den sneda tanden du offrar ditt liv för"

summering skulle man väl kunna kalla det

&g

Januari

Firade världens finaste nyår hemma hos Bella. Jag var bara så fruktansvärt olyckligt kär. Gick inte till skolan på en vecka, min själ var i tusenmiljarder bitar. Vi dansade hemma hos Bianca när hon fyllde år, jag grät i trapphus mot min bästa väns axel på Hornsgatan och allt var så fruktansvärt vackert att det gjorde ont.

Februari

Johanna fyllde 15 år. Vi var på Black and white party, jag åkte till landet och hade någon slags fest hemma. Vi hängde en hel del i min källare och allt var lite för mycket dimma tror jag. Mina föräldrar skilde sig och vi letade mycket efter lägenhet. Det var ganska kaos. Fortfarande sinnessjukt ont i hjärtat

Mars

Träffade Magnus för första gången, på en spårad fest. Hängde med mitt finaste gäng på helgerna. Dansade mycket, trodde att det var vår – vilket det inte alls var. Slängde vattenkondomer från linneas balkong med anna, praoade på blomsterbutik och även här, en del mycket dimma. Min pappa flyttade till sin lägenhet på Prästgårdsgatan. Mars gick nog väldigt mycket upp och ned. Vår finaste Anna fyllde år. Och jag och Linnea började äta Onsdagsmiddagar. Mitt hjärta lättade en aning. Jag var på Hello Saferide med Bella och Axel.

April

Nog en bra månad. Jag var inte hemma så mycket dessa helger, jag var fullt upptagen med att dansa i ett hav av fina människor. Jag blev kär i den här vevan också. Precis som det ska vara i fjortonårsåldern. Johan palm var på café string och vi sa hej till våren på riktigt i tanto. Dansade på bord med de finaste flickorna jag vet. Jag var lycklig.


Maj

Jag umgicks så fasligt mycket med bella. Vi rökte mest lucky strike bland pojkar med stora krulliga hår som hoppar omkring till Babyshambles med vinflaskor som mikrofoner. Åkte ut till skärgården för att fira Sabina. Det gick att hänga i parker igen! Så vi gjorde det. Träffade en massa nya människor. Hade den vackraste och bästa torsdagen i HELA mitt liv med anna, anna och linnea. Och Bella fyllde 16 år!  Vi gick på en massa spelningar. Det har var nog också en väldigt bra månad.


juni

Svimmade när min lillasyster fyllde år! Solade och åt pesto, pasta och feta med anna , anna och linnea hos mig. Hade en utav de finaste helgerna på kungsholmen. Jag blev tillsammans med Magnus. En fin historia. Jag var så underbart lycklig nästan hela tiden. Ella fyllde 16 år! Vi satt väldigt mycket i en massa parker på dagarna, eller på min veranda, och på kvällarna dansade vi i stora ljusa lägenheter. Jag och Bella startade ett misslyckat band. Hela juni är som ett hav av varma gator och ökad hjärtklappning. Så himla bra månad.

Juli

Jag och Bella var i Spanien, fan de två bästa veckorna i mitt liv. När jag tänker tillbaka på de blir jag alldeles varm. Jag och Magnus åkte till mitt land. Annars var det väääääldigt mycket parker, typ vitan, obsan och vanadislunden. Super flott!


Augusti

Jag var på popaganda med stockholms absolut bästa gäng! På dagarna hängde vi i Vitan (precis som vanligt) och på kvällarna var det fest hos bella. Vi åt inte ordentligt på flera dagar. Väldigt flott. Anna OCH Linnea fyllde 15 år. Jag och pappa var i Krakow. Och så tog jag och Magnus en liten sväng ut till hans landställe. Kan ha varit den bästa månaden.

 

September

 

Sedan tog allt stopp. September var den värsta månaden på hela året. Allt stod still och jag mådde så fruktansvärt dåligt. Allt var helt svart. Började dock träffa mina äldsta vänner igen och det var väldigt härligt. Mamma och mina syskon fanns också en hel del vid min sida.

 

Oktober

 

Om inte Oktober var ännu värre. Det fanns absolut ingenting. Eller jag fick en kanin och åkte till landet för att krama på min mormor. (Eh). Jag var missnöjd med i princip ALLT på min kropp och det resulterade i att äta typ 20 mormors bullar om dan.

November

 

Jag och Magnus gjorde slut. Men efter ett tag började världen fungera igen. Jag mådde bra! Mina vänner var allt. Och jag blev byxmyndig och firade det med de bästa människorna jag vet. Vi fikade mest hela tiden. Sen träffade jag Elias. Och så var allt helt plötsligt ljust igen.

 

December

 

Den här månaden har varit lite utav ett mysterium, vet inte riktigt vart den har tagit vägen. Jag vet i alla fall att jag fick en mac, lärde känna honom, fick bra betyg och äter så sjukt mycket after eight. Och imorgon är det nyårsafton. Helt hysteriskt.

 

Upp