well that was just a lie

Torsdag vetja. Imorgon är det popaganda. Och skolan känns inte alls jobbig. Inte alls. Eller iallafall inte idag. Det är nog ett brrrra tecken. Idag hade jag många armband, som låter så härligt när jag rör handen. Det är mitt favoritljud. Engelska test typ. Mjooo, det gick väl helt OK. KO. Igår blev jag bjuden av härliga Sven på bio och middag, med magnus. 123KAPAD. (Jag har börjat digga STORA bokstäver). Nu är magnus nog påväg hit, om jag har förstått allt rätt. Höhö. HÖHÖ. Jo, och imorgon är det popaganda. Fast det sa jag visst redan. UTTJATANDE. mihi mjo. Och ikväll är det sundbybergs kräftskiva. Hahah. Kanske. Förmodligen. ÖHH. Känns lite bittert för det var lixom det STORA som hände för några år sen. Då var det STORT. Herrejisus, kräftskiva i sundbyberg. Wii! Ja, ikväll ska jag köpa ett par remmar där och hooka ett tag med coolaste anna och linnea. Tror jag. Sen ska jag gå hem. Kräftor suger ju ändå. ÄNDÅ.
Så. Hejsansvejsan. Kanske ses vi. På sundbybergs kräftskiva. Pffff. Årets skämt.
HA HA HA

Jag vill ha din ryggrad här, fäst den i mig. Jag är alltid tryggast när du är en liten bit ifrån, en rörelse i ögonvrån.

Ligger på ett gammalt trägolv i en hans lägenhet bredvid honom. För att bara röra varandra ibland. Lyssnar på håkan i bakgrunden trots allt. "Kan du inte sätta dig bre dvid mig på balkongen?" Han suckar där han ligger på sängen. "Jag vill bara kunna hålla din hand". Så han reser sig upp och sätter sig på balkonggolvet och jag sätter mina fötter mot hans smala lår. Röker min cigarett och han mimar med till refrängerna och tittar på mig.

Jag har aldrig vetat vad kärlek är. Men jag tror att det är just det här. Och jag har alltid stört mig på par som sitter på biografer sådär nära och kysser varandra alldeles för länge och håller armarna om varandra. Nu är jag där. Och det är fint. Har små interna termer som bara vi två förstår, och att jag inte vill titta på något annat än honom när jag är med honom. Så nu förstår jag. Uppriktigt. Så fint.

Linnea Halldin Forthmeijer


Nu är det linneas tur att fylla år. Jag har inte känt henne så där fruktansvärt länge, men nu är hon också en av mina allra bästa vänner. Vilket är fint. Att efter så lite tid kunna bli så nära vänner. Idag firade vi henne på samma sätt som anna, med ljus och blomma. Mihi. Linnea är nog också en av sveriges snyggaste. Hon har de sjukaste benen, man bara vill såga av dom och sätta fast på sig själv. Hon är smartare än vad hon vill erkänna, och den i vår lilla grupp som är den mest eftertänksamma oh lugnaste, Vilket är väldigt, väldigt nödvändigt. Hon kan helt oberäkneliga saker, som att gå ner i spagat, få mvg i biologi, spela piano. Och springa flera kilometer på idrotten, utan att ha tränat någonsin. Hon är bäst på att ta proffsfoton och bloggdesign hihi. Hon har fått smeknamnet Poppy, för hon var så lik tjejen i WIld child. Sen dess har hon i stort sett hetat, Poppy, Pop, Poppel eller Popzor. Linnea är fin. Så himla fin, och får mig alltid på lite bättre humör. Och idag fyller lilla Poppy 15 år! Grattis till min bästa. Älskar dig!
Upp