Där jag borde va

 
Love Antell gör mig alldeles för knäsvag och ger mig rysningar.
Florence Valentin spelar på kungsan på fredag i samband ett vänster möte. Jag kommer bli så fruktansvärt arg om min lillasyster har dansuppvisning den dagen. Annars tar jag med mig bella så kan vi få våra cp ryck like always.
Jag har biologi läxa till imorgon och borde plugga. Men min dator är sönder, fast det är nog ingen ursäkt. Jag grät i två timmar. Alla bilder och texter. BORTA! 2 år åt helvete. Det är så himla sorgligt.
Nu blev jag helt plötsligt helt sjukt hungrig. Macaroner (för att det är det enda jag kan laga) och sen ta bussen till dansen.


Jag har bestämt mig för att aldrig bli kär. Inte igen. Inte tills någon blir kär i mig först. Kan inte någon försöka hålla koll på  mig så att jag inte faller för någon? Allt blir bara tungt och kvavt.

ops

I Fredags satt jag och mina vänner på min altan. Ja. Nu när det är sagt så kanske vi ska ta allt det andra, alltså lördagen... Åh, jag orkar egentligen inte det här! Men OKEJ.
Jag vaknade upp och åkte med mamma till odd mollys utförsäljning (väldigt vip! typ) och jag fick med mig en klänning och lite andra saker därifrån. OKEJ!
Sen kom Bulgur hem till mig och jag bjöd henne på nudlar. Sen tog vi med min cykel ut på äventyr.
När kvällen kom begav vi oss till Anna. Där vi spenderade resten av kvällen. Fint.
Anna somnade. Vi dansade och Poppie gjorde pizza.

Sen blev det mörkt och det kom fler folk och vi var tvungen att använda blixten.
Idag vaknade vi upp och åt en fin frukost a lá quant

och solade

Kramizzar.
Har försökt att få tag på isabella hur länge som helst, men hon svarar inte där borta i tysklandet. Buhu. Och jag saknar våran sång. AJA.
puzz

Upp